Over ons

 

 

Wie zijn wij?

Hoi, wij zijn Linda en Iris de Boed. Zussen, vriendinnen én zakenpartners. Iris is de kapster van ons tweeën en Linda weet alles van interieurarchitectuur. We wilden voor onszelf beginnen, maar hoe precies? Je hebt immers al veel kapsalons en interieurzaken in Leiden en omgeving. Waarom dan niet een winkel waar uiterlijke verzorging en wonen worden gecombineerd? Zo gezegd, zo gedaan; Conceptstore (Y)ours Lifestyle was geboren. Inmiddels zijn we aan ons tweede jaar als ondernemers begonnen, het bevalt zo goed dat we de winkel hebben uitgebreid met een nagelsyliste. Wie weet wat de toekomst ons nog meer brengt!

Over ons

Wat doen wij?

(Y)ours Lifestyle staat voor de professionele salon van Iris waar je terecht kunt voor wassen, knippen, kleuren maar ook extentions, kleuradvies en bruidskapsel. Daarnaast geeft Linda advies op het gebied van woninginrichting en heeft ze een mooie collectie samengesteld van leuke woonaccessoires, cadeauartikelen en klein meubilair. Er is een kleine overlap met uiterlijke verzorging, we verkopen namelijk ook sieraden, handtassen, kleding en sjaals. Het assortiment wisselt wekelijks en op is echt op. Houd onze Facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven van de collectie en leuke acties. Sinds kort hebben we ook een nagelstyliste in dienst die jou de mooiste manicures, gel- en acrylnagels geeft. Zo willen we onze winkel steeds verder uitbreiden.

 

De winkel

Onze winkel is een ontmoetingsplek voor iedereen die van lifestyle houdt. We zorgen voor een relaxte sfeer en vinden het heel belangrijk dat onze klanten zich op hun gemak voelen. Daarnaast organiseren wij een aantal keer per jaar gezellige ladies nights. Kom je snel een keertje langs?

 

Betaplein 33 | 2321 KS | Leiden | 071 - 301 61 81 | Info@yourslifestyle.nl